Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

Resurse gratuite pentru web design - Icon-uri gratuite pentru proiectul tau

Niciun comentariu
Salutare ! In acest scurt (cred ca tutorial), iti voi prezenta un site de unde poti descarca gratuit icon-uri pentru proiectul tau. Site-ul se numeste iconmonstr.com. Daca ai nevoie de icon-uri si gratuite si de o calitate ok, atunci poti folosi iconmonstr.com cu incredere (in cazul in care nu ai inspiratie in photoshop sau esti stangaci). Partea interesanta este ca aceste icon-uri poti fi personalizate, poate avea dimensiunea care o doresti dar si un background (culoare de fundal) care si aceasta la randul ei poate avea o forma. Poti alege icon-uri din categoriile: basic, bussiness, commerce, equipment, multimedia, network, social, security, web, interface care si aceste categorii la randul lor au subcategorii precum: arrows, audio, book, sms, pictures, social networks, android os, blogger, cargo, chrome etc. Cele enumerate mai sus sunt doar o mica parte. Te las sa descoperi singur aceasta resursa geniala.

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu