Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

DFU MODE - Pentru Iphone-ul cu butonul power sau home stricat

Niciun comentariu
DFU MODE - Tutorial dfu mode pentru iphone-ul cu butonul power stricat

TUTORIAL DFU MODE FOLOSIND RedSn0w

Nu ca m-as pricepe prea mult la aceste smartphone-uri dar din nevoie ( si sa nu-mi iau bataie :)) ) a trebuit sa caut o solutie pentru a 'baga' iphone-ul prietenei mele in modul DFU ( recovery mode ) fara a folosi butoanele power si home. 

1. Descarca firmware-ul specific telefonului tau de aici
2. Descarca ultima versiune de RedSn0w de aici
3. Dezarhiveaza RedSn0w descarcat la punctul 2

4. Ruleaza programul RedSn0w ca in imaginea de mai jos
5. Cand programul a pornit click pe Extras 

apoi pe Even more si selecteaza IPSW DFU


6. Acum trebuie sa alegi firmware-ul descarcat la punctul 17. Asteapta pana cand RedSn0w creeaza fisierul pentru DFU-mode

8. Cand RedSn0w isi termina treaba vei primi un mesaj ca in imaginea de mai jos


9. Acum deschide iTunes, conecteaza telefonul la PC/Laptop iar in cazul in care nu ai facut un backup acum este momentul. Daca deja ai backup facut sari peste acest pas si tinand tasta shift apasata apasa click pe Restore si selecteaza ENTER_DFU_.... ca in imaginea de mai jos apoi click pe Open.


10. Asteapta ca iTunes sa-si faca treaba. Spre sfarsitul restore-ului vei primi o eroare pe care nu trebuie sa o bagi in seama. Just click ok. Acum telefonul trebuie sa fie in DFU MODE iar ecranul trebuie sa fie negru.

Felicitari acum poti face jailbreak linistit :D.

Tutorial tradus + imagini de pe http://www.iclarified.com

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu