Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

Cateva cuvinte despre mine si acest blog

Niciun comentariu

Despre acest blog

Multe nu sunt de spus si spuse nu sunt multe... Presupun ca ti-ai facut deja o idee despre ce gasesti pe acest blog inca de cand ai intrat pe prima pagina. Practic pe acest blog, gasesti de toate (intr-o oarecare masura). Incepand cu diverse tutoriale despre web ( in general ), prostiile mele sau ale oamenilor din jur ( din Romania in general ) si ajungand la lucruri mai serioase precum :
Lista poate fi mai lunga de atat dar considerand cele enumerate mai sus categoriile de baza cred ca sunt de ajuns.

Despre mine "autorul"

Prea multe nu sunt de spus... Am 23 de ani, sunt in zodia pesti si sunt cunoscut in mediul online ca Break. E prima oara cand am un blog pe care scriu chestii deci sa nu se astepte cineva sa ma descurc :D. Imi plac tehnologiile web in general, cunosc photoshop,  html/cssphp/mysql si recent am inceput sa citesc despre javascript. Inafara de pasiunile mele citesc stiri de c***t despre carpe si gunoaie si ma amuz foarte tare pe seama "reality show-urilor" din Romania. Urmaresc ca un obsedat videoclipurile cu rusi si cele cu "epic fails" de pe Youtube dar in aceeasi masura si documentarele din categoriile conspiratii, psihologie si tehnologie. Nu-mi pasa de parerile celorlalti decat daca sunt pozitive si nu bag in seama nici o prostie spusa la adresa mea sau a blogului meu propriu si personal.

Poti citi mai multe despre mine in primul meu articol -> Primul meu articol pe platforma blogger

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu