Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

O lunga pauza…

Niciun comentariu

Sad-smiley-with-tears

Salutare ! In primul rand sute de scuze pentru absenta nemotivata. Cum tot omul are la un moment dat probleme mai delicate in viata sa, la fel am patit si eu. Nu ne-am mai intalnit de prin august 2014, nici eu cu mediul online nici voi cu aberatiile mele asa ca va spun La multi ani 2015. Stiind ca nu mi-a simtit nimeni lipsa am decis sa trec direct la fapte si sa-mi reiau activitatea pe blog. Voi relua lectiile php de unde am ramas si bineinteles de cate ori se iveste o noutate in materie de web o voi posta pe blog. In urmatoarele lectii php vom vorbi despre generarea formatului XHTML, generarea formatelor grafice si generarea formatului xml.

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu