Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

A fost odata un om care s-a imbogatit din bloguri

Niciun comentariu
Bani din blog-uri
Cati dintre voi nu ati dat macar odata in viata o cautare pe batranul google despre chestii de genul "Cum sa faci bani din blog", "Idei de afaceri online" etc. ? Ma prietene, pai daca vrei sa faci bani dintr-un blog de c***t in cazul asta esti dus rau de tot. Poti pune altfel problema... "Scriu 2 ani 1000 de articole pe blogul meu personal pentru a castiga cativa zeci de lei in plus pe langa venitul meu lunar". Asta da se poate. Sa scrii 10 carti a cate 300 de lei cartea despre "cum sa castigi 10.000 de euro pe luna din blog-uri" inseamna ca esti un ciudat retardat care dai ponturi sf si faci bani pe carca prostilor. Daca ar fi fost atat de usor ba frate... cu un minim de cunostinte aveam o masina pe luna, o firma pe luna etc... Am gasit pe internet o multime de carti scrise de autori cu "renume" despre "Cum sa te imbogatesti peste noapte din blog-uri", "Cum sa te lasi de munca pentru blog-uri", "Cum sa nu mai spun adevarul si sa fiu un porc frustrat" si cea mai tare "Educatie anteprenoriala".



Fratilor... putem avea venituri lunare mergand la munca, avand propria noastra afacere dar nu putem castiga 200 de milioane pe luna scriind articole despre "cum a fost la munte pe banii fraierilor care imi cumpara cartile de c***t" si "mi-a murit pisica iar la inmormantare un miracol s-a intamplat... pisica a inviat si a inceput sa vorbeasca limba pasareasca".

Concluzie !? 
Autorul acestui blog este sau nu. (punct)

Asa privesc eu lucrurile si chiar imi place sa o fac in stilul meu horror. Putin ma intereseaza daca cineva a inteles ceva sau nu. 

Important e ca trebuie sa scriu cat mai mult pentru a avea un venit lunar de 23,3 mii/euro.

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu