Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

Primul meu articol pe platforma blogger

Niciun comentariu
Blogger - Primul meu articol
De ceva timp ma "omoara" un nenorocit de gand iar dracusorul de pe umarul stang imi spune sa-mi fac un blog pe platforma blogger ca de... au toti nebunii dar eu... Citind mai multe despre platformele recomandate pentru un blog gratuit, am ajuns la concluzia ca serviciul oferit de google ( blogger.com ) este cel mai indicat in cazul in care doresti un blog gratis, cu resurse ok si 100% customizabil din punct de vedere al temelor.

De ce gratuit ? Pentru inceput este de ajuns subdomeniul oferit de blogger ( nume.blogspot.ro ). Sunt foarte multe blog-uri in Romania dar si in toata lumea care sunt de succes si totusi nu au un domeniu web personal. Pe parcurs, daca totul o sa fie ok si o sa-mi atrag publicul targetat imi voi achizitiona si un domeniu web personal (desi nu consider ca este super important). Mai multe despre aceasta platforma in articolele viitoare.


Despre mine "autorul"

Prea multe nu sunt de spus... Am 23 de ani, sunt in zodia pesti si sunt cunoscut in mediul online ca Break. E prima oara cand am un blog pe care scriu chestii deci sa nu se astepte cineva sa ma descurc :D. Imi plac tehnologiile web in general, cunosc photoshop,  html/css, php/mysql si recent am inceput sa citesc despre javascript. Inafara de pasiunile mele citesc stiri de c***t despre carpe si gunoaie si ma amuz foarte tare pe seama "reality show-urilor" din Romania. Urmaresc ca un obsedat videoclipurile cu rusi si cele cu "epic fails" de pe Youtube dar in aceeasi masura si documentarele din categoriile conspiratii, psihologie si tehnologie. Nu-mi pasa de parerile celorlalti decat daca sunt pozitive si nu bag in seama nici o prostie spusa la adresa mea sau a blogului meu propriu si personal.

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu