Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

Ba frate e pe bune - Oamenii sunt manipulati in masa

Niciun comentariu
Oamenii sunt manipulati in masa

SUNTEM SAU NU MANIPULATI DE "EI" ?

Iti spun eu ca DA ! Nu cred in nimic pana nu vad si chestia asta o aplic in absolut orice lucru din viata de zi cu zi... Pana de curand, vedeam documentarele si porcariile de pe youtube despre masoni, noua ordine mondiala etc. ca pe niste metode da facut bani, promovare a unor carti si filme nimic mai mult. Pana la un moment dat cand am citit si am vazut un documentar destul de dubios. Ce mi-a ramas in cap este acel articol despre care iti voi povesti si tie. Fi antena  la o chestie inteligenta :) 



Manipularea oamenilor este reala

Cica nu poti ameninta un animal cu moartea vorbind la viitor pentru ca pur si simplu ti-ar intoarce spatele, s-ar uita la tine ca la un prost sau in cazul cainilor ar ridica piciorul... De exemplu "hei caine daca mai urinezi si maine pe roata masinii te voi spanzura de organele genitale de un bec economic". Crede-ma ca este foarte logic ce spun aici chiar vorbesc metaforic ( sau nu ).

In schimb, daca unui om ii vei spune "ma prietene daca si maine cainele tau va urina pe roata masinii mele, o incurci la modul ca o cunosc pe fie'ta la fel si pe muma'ta si crede-ma ca nu esti foarte bazat" atunci, iti garantez ca acel om o sa-si lege cainele sau cu siguranta va gasi o solutie. Un alt exemplu bun este ca nu poti ameninta o gaina cu moartea sa-ti faca mai multe oua dar, pe gospodar sa-ti plateasca taxa de protectie in oua DA !


Mass-media controlată din ce în ce mai mult de lideri politici sau oameni de afaceri ajunge să nu mai informeze , ci mai mult să dezinformeze. Rolul ei este de a devia atenţia de la chestiunile importante şi schimbările decise de elite politice şi economice. Totul face parte din strategia de inundare a opiniei publice cu diferite informaţii insignifiante. Această strategie care poate fi numită şi de distragere a atenţiei are şi rolul nociv de a bloca orice interes al publicului pentru domenii de cunoaştere precum ştiinţa , economia sau psihologia. Ideea este ca oamenii să nu se mai gândească la adevăratele probleme sociale. ( o parte dintr-un articol de pe historia.ro.)
Daca te pasioneaza treaba asta cu manipularea vietii da-i click pe link-ul de mai sus si citeste intreg articolul.  

Parerea mea este ca noi am ajuns sa ne multumim cu putinul oferit de "ei" si ca putin ne pasa daca va avea loc sau nu vreo schimbare. Stiti vorba aia "Taiem din pensii si salarii pentru o perioada scurta apoi cand o sa ne revenim cu banii o sa fie bogatie =)) -> Traian Basescumpesc taxele".

Concluzia mea de rahat despre acest articol - TINERII INTRE 20 SI 35 DE ANI SUNT OBLIGATI SA PARTICIPE LA RAZBOI DACA SUNT APTI MEDICAL.  ( fara nici un sens )

Salutare Romania mica

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu