Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

Cum facem schita unui viitor template html

Niciun comentariu
Cum facem schita unui template ? Utilitar pentru schite site


Mockingbird - Creeaza mai usor schita unui website

In cele ce urmeaza iti prezint un utilitar cu care poti face schita unui site intr-un mod aproape profesionist.
Se numeste mockingbird si contine zeci de forme si imagini predefinite, este foarte usor de utilizat, dispune de functii gen undo, redo, group, ungroup, text align, font size etc. Mockingbirt este foarte bun atunci cand trebuie sa mutam diverse elemente intr-un template pana se ajunge la o valoare convenabila, dar si cand se doreste evitarea folosirii creionului si a gumei de sters :d.

Eu personal l-am folosit de cateva ori ( atunci cand, chiar mi-a fost lene sa desenez pe hartie ) si am ramas placut surprins. Ti-l recomand la modul "FRATE TRE' SA-L FOLOSESTI !".

Site oficial -> https://gomockingbird.com

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu