Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

Iphone 6 - tehnologie cum nu ai mai vazut la un telefon ! Apple scoate asul din maneca

Niciun comentariu
Tehnologie Iphone 6

Ce este nou la Iphone 6  si de ce se afla in centrul atentiei ?

Se svoneste ca Iphone 6 are un ecran foarte inteligent si ca asta il face diferit de celelalte produse de pe piata. Presa din China spune ca ecranul noului Iphone 6 va fi superior dar si putin mai scump datorita electronicii din spatele acestuia. 

Ce face diferit acest telefon este raspunsul la atingere, vibratiile in functie de locul unde este atins, in acest fel scrierea mesajelor fiind mult mai usoara. Asta inseamna ca noul Iphone 6 ne lasa impresia ca atingem o tastatura adevarata, la fiecare atingere facandu-se un feedback de fiecare data cand atingem o tasta.

Cert este ca sunt unele telefonane Android care folosesc tehnologie asemanatoare dar cea de la Apple este mai buna deoarece, vibratiile vor varia de la o atingere la alta in functie de tasta "apasata".

Citeste mai multe despre noul Iphone 6


Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu