Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

(O lectie php pe zi) Tipul intreg

Niciun comentariu
Lectii php gratuite - Tipul intreg PHP

Tipul intreg - PHP

Tipul intreg se refera la numerele intregi, negative sau pozitive si corespunde tipului long din C. Numerele avand acest tip pot fi specificate in trei formate de citire, care corespund sistemelor de numeratii octal, zecimal si hexazecimal. Formatul zecimal este implicit, iar cele octal si hexazecimal sunt precizate utilizand ca prefix cifra 0 (zero) si, respectiv, secventa 0x (zero urmat de - (minus), care arata ca numarul corespunzator este negativ.

Intervalul in care pot fi specificate numerele intregi in PHP depinde de lungimea cuvantului pe masina utilizata. Pentru cele mai multe platforme, limitele minima si maxima sunt  (-2147483647)  si, respectiv, (2147483647).

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu